Βαπτίσεις

Η βάπτιση του παιδιού σας

Το Μαγικό Καράβι είναι ένας  πρωτότυπος και εναλλακτικός χώρος που αποτελεί την ιδανική επιλογή για να πραγματοποιήσετε την βάπτιση του παιδιού σας. Οι μεγαλύτερες προσδοκίες σας εκπληρώνονται σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη μοναδικότητα του δικού σας event.

Η Καμπίνα του καπετάνιου, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει έως και 170 άτομα, φοράει τα «γιορτινά» της και όλο το πλήρωμα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους. Στα αμπάρια του πειρατικού πλοίου, ξεκινά το ξέφρενο παιχνίδι ανάμεσα στους πειρατές, ενώ παράλληλα στο βυθό της θάλασσας σας περιμένουν οι γοργόνες, τα ψάρια και το γιγάντιο χταπόδι, όπου τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να απασχοληθούν σε διάφορες εναλλακτικές δραστηριότητες.

Ποικιλίες γεύσεων και αγαπημένων εδεσμάτων σε συνδυασμό με πλούσια ποτά και ροφήματα της αρεσκείας σας  περιμένουν τους καλεσμένους σας. Η διασκέδαση των καλεσμένων σας μικρών και μεγάλων απογειώνεται με πλήθος επιλογών όπως DJ, μουσικοί, ταχυδακτυλουργοί, ανιματέρ, καρτούν κ.α. Μπορείτε να εμπλουτίσετε την γιορτινή σας ατμόσφαιρα με δέντρο ευχών – φωτογραφιών, τις γυάλες ζαχαρωτών, το καροτσάκι παγωτού, την διακόσμηση του χώρου με μπαλόνια, τη βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση της εκδήλωσής σας και ότι άλλο φανταστείτε.

Κι αν όλα αυτά σας μοιάζουν με όνειρο………………. Έλατε να το κάνουμε πραγματικότητα!

Επικοινωνήστε μαζί μας